FILIAAL AMSTERDAM - FILIAAL DEN HAAG

Reset Yourself

Laat je haar vertellen hoe gezond je bent!
schermafbeelding-2016-10-07-om-21-38-08

Hoe werkt het?

Doormiddel van jouw haar te weten komen welke vitaminen en mineralen jouw lichaam mist? De Reset Hair Analysis van resetyourself is een op maat gemaakt voedings,- lifestyle,- en detox plan gebaseerd op jouw unieke resultaten.Via een haarmonster krijgen zij een gedetailleerd beeld van wat er gaande is in jouw lichaam. Dit gedetailleerde overzicht is je “blueprint”. Zo kunnen zij precies vertellen hoe de mineralen in je lichaam zijn opgebouwd en wat voor stofwisseling je hebt.

Hoe staat het met afvalstoffen in je lichaam? Je lichaam kan namelijk wel twee tot vijf kilo afvalstoffen met zich meedragen. Dit alles heeft direct effect op je gezondheid, vitaliteit en lifestyle.

En dan nu het belangrijkste, wat moet je doen om je lichaam weer in balans te brengen? Resetyourself kan jou, via de uitslag van de Reset Hair Analysis, een uniek advies geven. Advies over voeding, lifestyle en detox.

Een op maat gemaakt advies speciaal voor jou. Geen enkele andere aanpak geeft je zoveel kennis over je eigen lichaam!

Ervaring Ozlem

Ik vond de uitslag erg bijzonder. Het leek op een waarzegging, door de waarden kon reset yourself mij precies vertellen hoe mijn leven eruit zag. Wat ik beter wel of niet kan doen en wat ik kan verbeteren. Zij heeft mij alles duidelijk uitgelegd, waar ik een te veel van heb en waarvan te weinig. Dit kan is ook heel duidelijk in je persoonlijke account terug lezen

Nadat ik alle informatie op mijn online account heb doorgelezen, heb ik een persoonlijk lifestyle advies gekregen. We hebben rustig de vitaminen en mineralen in mijn lichaam in balans gebracht. Niet te snel, twee per keer. Ik ben tot niets verplicht, ik mag zelf weten waar ik de vitaminen en mineralen koop, of dat ik het uit mijn voeding haal. Dit kun je erg makkelijk aanvullen omdat jij in je account terug kunt zien wat je precies te kort komt. Ik word goed gecoacht, iedere twee weken krijg ik een update en een nieuwe advies. Het hele proces duurt 6 maanden. Hierna zal ik me fitter, vitaler en bovenal gezonder voelen.

Een gezonde lifestyle en een goede balans van vitaminen en mineralen zie je ook terug in je huid en haar. Ik zou zeggen heb je problemen met haar-, huid-, darmproblemen? Voel jij je doorgaans moe of prikkelbaar, onrustig, probeer dit dan en kom erachter wat je mist of teveel hebt in je lichaam!

KORTINGS CODE

Voor €10 korting, onderstaande knop of als deze niet werkt de code “pure” op www.resetyourself.com.

Reset Yourself