Manicure & pedicure

manicure-amsterdam

Door zon, wind, water en invloeden van buitenaf kunnen uw handen en voeten ruw en droog worden. Handen krijgen gedurende ons leven veel te voortduren, dagelijks gebruiken wij onze handen voor allerlei verschillende handelingen. Er zijn verschillende soorten handen: koude handen, brede handen, droge handen , handen met pigment,werkhanden en rimpelige handen. Allen willen wij graag zachte, verzorgde en mooie handen. Daarom verdienen onze handen dan ook extra aandacht en mogen deze wel eens verwend worden. 

Handen zijn onze visitekaartjes, ze stralen uit hoe gezond en hygiënisch jezelf in het leven staat. De ideale verzorging voor uw handen en voeten is een manicure en pedicure behandeling. Dit kan in combinatie met gellac, dit is een soort nagellak wat tot wel twee weken blijft zitten. Zo kunt u langer genieten van het resultaat. Wij bieden ook een speciale handpeeling, deze is alleen te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling of manicure.

Manicure & Pedicure behandelingen

  • Manicure 
Een manicure behandeling bestaat uit het vijlen van de nagels, nagelbadje, verwijderen van de nagelriemen, polijsten van de nagels, nagelriemen verzorgen met olie, scrub voor de handen, nagels lakken (CND Shellac) en ter afsluiter een heerlijke handcrème. De manicure is ook te combineren met de handpeeling, deze kost €14,95.
  • Pedicure
 
Een pedicure behandeling bestaat uit het vijlen van de nagels, nagelbadje, verwijderen van de nagelriemen, polijsten van de nagels, nagelriemen verzorgen met olie, scrub voor de voeten, nagels lakken (CND Shellac) en ter afsluiter een heerlijke handcrème.
  • CND Shellac Zowel de manicure als pedicure behandeling kunnen worden uitgebereid met CND Shell

Prijzen

Manicure met nagellak €25,-
Pedicure met nagellak €35,-
Manicure + Pedicure met nagellak €45,-
CND Shellac los €19,-