Wow-Factor treatment

Een behandeling met een WOW factor die zichtbare en spectaculaire resultaten oplevert. Het bereikt tegelijkertijd huidverjonging met een verbeterde elasticiteit, textuur, teint en helderheid van de huid. Vermindert zichtbaar de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en verheldert tegelijkertijd de teint. Ontspan en verlies jezelf in een overvloed van massage en unieke innovatieve huidverzorgingsresultaten!

Word stralend en fris wakker met een jeugdig uitziende huid!

 

priori-idebenone

Wat is Idebenone?

Idebone is een totaal nieuw soort antioxidant dat de tekens van veroudering corrigeert. Daarnaast biedt het de hoogste bescherming tegen schadelijke milieu invloeden met een Environmental Protection Factor 95 (EPF 95), de hoogste classificatie van alle geteste antioxidanten. Idebenone is de Bio-engineerde vorm van het krachtige menselijk antioxidant enzym Co-Enzyme Q10.

Een uniek antioxidant dat 60% kleiner is maar 1000 keer effectiever. Het wordt simpelweg “Super CoQ10” genoemd, een te groot molecuul om door de huid te kunnen worden opgenomen. Idebenone corrigeert zichtbare verschijnselen van veroudering door het verminderen van cellulaire oxidatie. Het beschermt tegen vroegtijdige veroudering door het aanbieden van de hoogstebescherming (EPF95). Idebenone is de nieuwe antioxidant; Een bio-ingenieuze familie van het natuurlijke en vitale mitochondria antioxidant – Co-Enzyme Q10. Idebenone is een nieuw SUPER CoQ10, 60% kleiner. Het penetreert werkelijk door de huid en voorziet wel tot 1000X meer bescherming dan het natuurlijke CoQ10.

Hoe werkt Idebenone?

Het richt zich op de cellulaire bron – de mitochondria, waar het een bijdrage levert aan het revitaliseren van de huidcellen door het elimineren van vrije radicalen, wat effect heeft op de manier waarop cellen hun energie produceren. Het resultaat is corrigeren van de cellulaire veroudering!

Hoe uniek is Idebenone?

Anders dan vitaminen en plantaardige antioxidanten, is Idebenone een ademhalingsketting antioxidant. Een totaal nieuwe vorm van antioxidant, welke de signalen van het ouder worden kan corrigeren, alsmede de hoogste bescherming biedt tegen beschadigende omgevingsfactoren zoals vrije radicalen stress, met een Environmental Protection Factor van EPF 95, de hoogste score van alle geteste antioxidanten.

Waarom Idebone?

Idebenone levert een geheel nieuw niveau van huidverjonging die je niet kunt verkrijgen met AHA, Vit A, Vit C, of andere cosmeceuticals omdat het een absoluut uniek werkingsmechanisme heeft. Als je je plateau met je huidige huidverzorging hebt bereikt en je wilt naar een hoger niveau, van huidverjonging, dan is dat alleen bereikbaar met PRIORI Idebenone Superceuticals.