Mesogun

INJECTABLES VAN SKINTECH

Skinboosters: RRS HA Injectable, RRS Hydralift en RRS HA Tensorlift

Wat is eer skinbooster: een skinbooster is een injectvloeistof, bestaande uit een basis (meestal natuurlijk hyaluronzuur), aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk van uw wens en wat uw huid nodig heeft zijn er verschillende  ‘cocktails‘ beschikbaar. Er zijn Skinbooster voor het gezicht, hals en decolleté, het lichaam en haar.

 

 

Hoe wordt een Skinbooster aangebracht?

Een skinbooster wordt aangebracht door middel van een mesoinjector Pistor Elegance (d.w.z. oppervlakkige injecties in de huid). Hierdoor wordt naast het injecteren van de skinbooster ook de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd.

 

RRS- Inject Skinboosters (gezicht/ hals/ decolleté) bieden voor diverse huidproblemen de juiste voeding:

 • Droge, arme, vale huid – RRS HA Injectable
 • Huid met volumeverlies – RRS Hydralift 75 Pro Active
 • Slappe huid – RRS HA Tensorlift
 • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen – RRS HA EYES
 • Cellulite
 • Striae
 • Haarverlies – XL Hair

Behandelfrequentie

Iedere huidtype en indicatie heeft zijn eigen behandelplan die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband.Een optimaal resultaat wordt behaald bij 3 tot 6 behandelingen met een interval van 2 of 3 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de conditie van de huid.

RRS HA EYES

Wat is RRS HA Eyes?

RRS HA Eyes ( een skinbooster voor rondom de ogen ) is een injectvloeistof, die vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

De actieve ingredienten bestaan voornamelijk uit stoffen die het lymfedrainage systeem activeren en hyaluronzuur. De actieve ingredienten zijn o.a antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een “whitening effect ‘ hebben door pigmentvorming te onderdrukken waardoor de huid onder de ogen lichter wordt.

 

Wat kan je verwachten van RRS HA Eyes?

Door behandelingen met RRS HA Eyes worden vochtwallen en donkere kringen minder. Afhankelijk per persoon zijn er gemiddeld 4 behandelingen nodig waarna u zult zien dat u een frissere uitstraling heeft en er minder vermoeid uitziet. De behandelfrequentie is tussen de 2 of 3 weken.

XL Hair

Wat is XL hair?

XL Hair is een haarbooster; een injectvloeistof ( CE, Klasse 3 Injectable ) voor de hoofdhuid. Het bevat ( natuurlijke ) hyaluronzuur en een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit een groot aantal (47) ingredienten zoals groeifactor (FGF), koperpeptide, vitaminen, antioxidanten, aminozuren, peptiden, sprenelementen, etc die de haarfollikels voeden en reactiveren.

Hoe wordt XL Hair aangebracht?

Door het injecteren met een meso-injector wordt ook de microcirculatie (doorbloeding ) van de hoofhuid bevordert. Een slechte doorbloeding is namelijk een van de oorzaken van haaruitval.

Wie kunnen er behandeld worden?

 • Alopecia Androgenetica (mannelijke kaalheid)
 • Alopecia Areata; genetische vorm van kaalheid die voornamelijk bij vrouwen en kinderen voorkomt.

Zolang de haarfollikels niet verlittekend zijn kunt u behandeld worden met XL Hair

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

 • Mannen: 6 sessies
 • Vrouwen: 8 sessies

De eerste 4 behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna eens per 2 weken. Om de behandeling te ondersteunen gebruikt u thuis producten. Na de kuur komt u iedere 6-8 weken voor een onderhoudsbehandeling

Prijslijst Mesogun

Skinboosters

RRS HA Tensorlift

RRS Hydralift 75 Pro Active

1 behandeling                      €149,-

3 behandelingen                 €409,-

RRS HA Injectable   

1 behandeling                      €139,-

                                                          3 behandelingen                 €375,-

 

Haarboosters

De eerste 4 behandelingen zijn wekelijks daarna om de 2 weken. De onderhoudsbehandeling is afhankelijk van de situatie om de 6-8 weken. Deze behandeling kan alleen worden afgenomen in kuurverband. U krijgt een shampoo en een daily care serum mee die u tijdens en na de kuur moet gebruiken voor een optimaal resultaat.

Mannen 6 behandelingen                 €799,-
Vrouwen 8 behandelingen                 €949,-

 

RRS EYES

RRS EYES

1 behandeling                      €99,-

                                                          4 behandelingen                 €359,-

Optimaal resultaat wordt behaald met een kuur van 4 behandelingen elke 2 weken en bijhouden met een onderhoudsbehandeling elke 8 weken.

Mesofillers

Fronsrimpel opvullen €99,-
Neus lippen plooi opvullen v.a. €149,-
Lippen opvullen 1ml pricess volume fillers €199,-

Voor deze behandelingen dient eerst een aanbetaling gedaan te worden van €75,- omdat de boosters speciaal voor u besteld worden in verband met de houdbaarheidsdatum. Indien de behandeling niet 48 uur van te voren wordt verzet of annuleert krijgt de klant de aanbetaling niet terug!