IPL Huidverjonging

Het hoog energetisch gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert.

De MedCos IPL methode

De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met achtereenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een prikkelend gevoel ervaren. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren weer.

ogen

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 1 á 2 weken en doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden.

Gemiddeld behandeltijd (per behandeling):

  • Decolette 10-15 minuten
  • Gelaat 10-15 minuten

Prijzen

IPL Huidverjonging gelaat/hals/decolleté  €89,-
IPL Huidverjonging gelaat €59,-