IPL Acne behandeling

IPL Acne behandeling

Met de MedCos IPL methode kunnen vele vormeen van acne zeer effectief en veilig behandeld worden. De huid zal tot rust komen en de acne zal zienderogen verminderen.

Met de technisch hoogwaardige MedCos IPL methode kunnen vele vormen van acne effectief behandeld worden. Het gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door de warmte wordt de bacterie P. Acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

De behandelkop van de MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits kan men een prikkeling waarnemen en na de behandeling kan de huid mogelijk wat rood zien. Dit verwdijnt binnen enkele uren.

Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten en tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van twee weken. Afhankelijk van een aantal factoren wordt bij aanvraag bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn en welke frequentie het meest optimale resultaat geeft. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie en de ernst van de acne. Dit kan ook vaker dan één keer per twee weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Gemiddelde behandeltijd (per behandeling):

  • Gelaat: 10-15 minuten
  • Schouders/rug: 10-15 minuten

Prijzen

IPL Acne wangen €29,-
IPL Acne rug/schouders €89,-

voorDe huid vóór de behandeling

tijdensHet hoogenergetische licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Deze warmte bestrijdt de bacterie P. Acnes. Vooral deze bacterie is verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

acneDe huid ná de behandeling