Coffeeberry-Yoga treatment

Coffeeberry Yoga treatment

PRIORI’s Yoga Treatment laat je je goed en NATUURLIJK voelen. Het biedt je mogelijkheden om opgebouwde innerlijke spanning vrij te maken te en dit tegelijkertijd terug te geven als huidversteviger. Het geheel verjeugdigt en verstevigd de huid. De synergetische gevolgen van ontgifting,

massagetechnieken, liftende technieken en verbetering van de algehele circulatie zullen resulteren in een natuurlijke huidversteviging/lifting, zachtere lijnen en algehele verbetering van de huidconditie.

priori-coffeeberry

Levert buitengewone resultaten zoals:

  • Het verhelderen, verzachten, kalmeren bevochtigen en exfoliëren van de huid
  • Versteviging en verstrakking van de huid
  • Egaliseren van pigmentatie
  • Helpt de droge, ouderwordende en zon-beschadigde huid te revitaliseren
  • Minimaliseert fijne lijnen en rimpels en geeft de huid nieuwe kracht

CoffeeBerry®NatureCeuticals – Maakt de huid helderder en jeugdiger!

Wat is het?

CoffeeBerry is een levensstijl en filosofie voor de milieubewuste mens die geen compromis wil sluiten op het bereiken van het beste resultaat. Dit is de stap van het PRIORI natuurlijke anti-aging skincare systeem met voor alle producten een ORAC waarde van 15.000 per gram. Ter vergelijking: Green Tea heeft “slechts” een ORAC van 500 per gram. De allereerste NatureCeuticals™. Een geheel natuurlijke Cosmeceuticallijn, gebaseerd op de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten: CoffeeBerry extract. CoffeeBerry extract is de meest krachtige bron van natuur-lijke antioxidanten van elke tot nu toe door de ORAC* geteste vrucht, groente of theesoort. De ORAC methode geeft een minimale ORAC waarde van 15.000 per gram, en is hiermee 3x krachtiger dan groene thee. Door zijn unieke samen-stelling van krachtige polyphenol antioxidanten zorgt CoffeeBerry extract voor sublieme anti-aging resultaten.

Wat doet het?

Een CoffeeBerry treatment maakt opgebouwde innerlijke spanning vrij.  Daarnaast verjeugdigd en verstevigd het de huid. De synergetische gevolgen van ontgifting, massagetechnieken, liftende technieken en verbetering van de circulatie zullen resulteren in een natuurlijke huidversteviging/lifting, zachtere lijnen en algehele verbetering van de huidconditie. De gezamenlijke effecten van ontgifting, massage, liftende technieken en verbeterde bloedcirculatie, geven uw huid een natuurlijke lifting en zachtere lijnen. Het geeft op een natuurlijke manier bijzondere de volgende resultaten:

  •  Stevige huid
  •  Verminderde pigmentatie
  •  Minder zichtbare lijntjes
  •  Frisse teint