Chemische peeling

1234

Peelings

Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen. 

Enkelvoudige peelings

glycolGlycolzuurpeeling is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.

Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

Beschikbare concentraties: 20%, 35% en 50%

 

lacticLactic Peel AL verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barrière te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celhernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt. Wordt aanbevolen voor gevoelige huidgebieden zoals de hals dankzij de hoge toelaatbaarheid door de huid.

Beschikbare concentraties: 30% en 40%

salicylSalycylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

De exclusieve formule van Salicylic Peel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

Beschikbare concentraties: 10% en 20%

mandelicAmandelzuurpeeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertoont.

Het vernieuwingsproces van de Mandelic Peel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint.

Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is. 

Beschikbare concentraties: 20% en 35%

Gecombineerde Peelings

Een lijn van innovatieve gecombineerde peelings die gepersonaliseerde oplossingen bieden voor elke klant. De combinatie van verschillende zuren optimaliseert het resulaat door het afstemmen van de specifieke eigenschappen van elk zuur.

mesopeel-melanostop-bottleMelanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid.

Samenstelling:Acide azélaïque 20%Résorcinol 10%Acide phytique 6%

tcaTrichloorazijnzuurpeeling. Aangewezen bij de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid, dankzij zijn regenererende en herstellende actie.

Verzacht de huidoneffenheden van de acné- en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen. Hydrateert de huid en vervaagt diepe en oppervlakkige rimpels. Aanbevolen voor fototypes I, II et III.

Samenstelling: Trichloridezuur

Beschikbare concentratie: 15%

Mesopeel TCA Soft 15%Mesopeel TCA 35% 

jessnerGewijzigde Jessner oplossing van Mesoestetic is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Vlekken, acné en gematigde veroudering kan ook gebruikt worden als ‘coup d’éclat’.

Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

Samenstelling:Salicylzuur 14%Lactisch zuur 14%Citroenzuur 8% 

azelanMesopeel Azelan is aangewezen bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Samenstelling:Azélaïsch zuur 20%Salicylzuur 20%

Mesopeel prijslijst

Mesopeel normaal (gezicht 45 min) €85,-
Mesopeel gezicht, hals, decolleté en handen (60 min) €120,-
Kuur Mesopeel 4x om de 14 dagen + 3 thuisproducten t.w.v. €127

€299

Kuur Mesopeel 4x om de 14 dagen gezicht, hals, decolleté + 3 thuisproducten t.w.v. €127

€399

*Altijd incl. gratis consult  

 

Aanvullende behandelingen

Voor een intensievere behandeling is het ook mogelijk chemische peeling te boeken in combinatie met microneedling. Dit wordt ook wel een pixel peel behandeling genoemd. Voor meer informatie vraag aan de specialist.