Basic behandeling

Basis behandeling

Onze basis behandeling bestaat uit een zachte enzymatische peeling die aangeraden wordt voor alle huidtypen (zelfs de gevoelige huid). Deze peeling reinigt de opperhuid diep zonder mechanische actie, zodat de huid niet rood of schilferig achterblijft. De peeling helpt bij het elimineren van dode huidcellen waardoor er op volgende beauty producten beter worden opgenomen door de huid.

Deze behandeling is zeer geschikt om kennis te maken met Pure Beauty. 

 

yay

Inclusief

  • Modelleren van wenkbrauwen Door middel van threading, uw wenkbreauwen worden naar wens geepileerd, gemodeleerd en ten slotte met threading volledig haarvrij gemaakt.
  • Aangepast masker Met behulp van de huidanalyse wordt er geschikte maskers uitgekozen voor elke zone van de huid. Deze maskers herstellen uw huid en verzorgen de huid waar nodig.
  •  Massage voor nek, decolleté en gezicht U krijgt een heerlijke nek-, schouder en decolleté massage. Deze massage is een combinatie van drukpuntmassage en ontspanningsmassage. Hierdoor worden en de blokkades vrij gemaakt waardoor u heerlijk kunt ontspannen.
  •  Afsluiten met dag en zonverzorging De bahandeling wordt afgesloten met hoogwaardige anti- aging producten. Een dagverzorging aangepast op de huidtype en een zonbescherming om uw huid volledig te beschermen.