Advanced AHA treatment

Deluxe Skin Renewal SPA

Een superieure, exfoliërende en huidstimulerende behandeling door een verstevigende gezichtsbehandeling met een verzachtende balsem en een masker voor het verstevigen, hydrateren en te exfoliëren. Levert een intensieve en ontspannen behandeling. Geschikt voor alle huidtypes.

 

Hoe werkt Advanced AHA?

Hydroxy Zuren, ofwel AHA’s komen voor in vruchten en voedsel. Denk aan melkzuur van zure melk, glycolic zuur van suikerriet, appelzuur van appelen, wijnsteenzuur van druiven en citroenzuur van citrusvruchten. AHA’s verjongen de huid dankzij twee belangrijkste acties: exfoliating en moisturization vochtgehalte en de natuurlijke exfoliatie dalen naarmate de huid ouder wordt. Priori Advanced AHA zorgt ervoor dat de gezondheid en elasticiteit van de huid van binnen uit verbeterd wordt. De huid houdt meer vocht vast en de exfoliatie verbeterd. Hierdoor krijgt de huid weer een gezonde en jeugdige uitstraling.

Wat maakt Priori Advanced AHA uniek?

Geavanceerd AHA is momenteel de enige AHA die het gepatenteerde LCA Complex bevat. Dit LCA Complex is gebufferd melkzuur, gecombineerd met een multi-functioneel antioxidant complex (MFAS, met Vit A, Vit C, Vit E & Pro Vit A). De meeste AHA skincare producten zijn niet gecombineerd met een effectief stabiel natuurlijke antioxidanten reeks om extra bescherming te bieden tegen oxidatieve stress als gevolg van vrije radicalen. Nieuw onderzoek laat zien dat melkzuur de voorkeur AHA is omdat het een lichaamseigen cel moisturizer is. Priori Advanced AHA bevat dit melkzuur wel.

Waarom zou ik Priori Advanced AHA gebruiken?

Advanced AHA, heeft een krachtig zelf regenererende vitamine antioxidant reeks, die de huiddikte doen toenemen, het aanzien doet verbeteren van de door licht verouderde huid. Tevens biedt het een superieure antioxidant bescherming.

adva

Dé opstap naar Idebenone Superceuticals®

PRIORI® Advanced AHA zorgen ervoor dat je huid een basis fitness programma krijgt. PRIORI® biedt de allernieuwste AHA technologie: het LCA Complex. Dit is een krachtige combinatie van melkzuren, essentiële vitamines en antioxidanten. Ideaal voor de droge en gevoelige huid, probleemgevoelige huid en bij volwassen acne. Het zorgt voor intensieve resultaten:

  • Huidexfoliatie van meerdere huidlagen
  • Bevordert epidermisch en dermisch vochtniveau.
  • Stimuleert dermische proteïnes: collageen en elastine vezels
  • Revitaliseert de droge, verouderde en door zon beschadigde huid

Meer weten over Priori Advanced AHA?

Kom gerust langs in onze salon of neem contact met ons op!