Erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk-fc

Pure Beauty Amsterdam is een erkend leerbedrijf. Wij werken samen met de opleiding schoonheidsspecialiste opleidingsniveau 3 en niveau 4 van het ROC van Amsterdam.

Wij begeleiden leerlingen met onze praktijkervaringen en doen ons best dit zo goed mogelijk over te brengen op de leerlingen. Dit kan voor u (de klant), betekenen dat een gedeelte van een behandeling zoals een voorbehandeling, massage of een nabehandeling door een stagiaire wordt uitgevoerd. De stagiaires zijn hier alleen toe bevoegd als zij getoetst zijn op het kwalificatie onderwerp en wij een akkoord hebben gegeven. De hoofd- en medische behandelingen waaronder: peeling, microdermabrassie, coldlaser, hotlaser, dermaroller, elektrisch ontharen, couperose/spinaders verwijderen etc. worden altijd uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste of huidtherapeut.

Indien u bezwaar hebt op het hier bovengenoemde, geef dit alstublieft tijdens het boeken van uw afspraak door. Dan houden wij hier rekening mee. Alvast bedankt voor uw begrip.