contact (020) - 3541129 info@purebeautyamsterdam.nl Online afspraak maken

Botox/Fillers

cosmetisch

 

Cosmetische Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen mooi oud worden en er fris uit zien. Een groeiend aantal mensen maakt gebruik van cosmetische behandelingen.

Populaire injectable behandelingen zijn o.a. het verminderen van rimpels met botox of natuurlijk afbreekbare fillers. Behandeling met collageen stimulerende fillers is ook mogelijk. Volume verlies van het gelaat kan worden hersteld en het gelaat kan worden gelift. Ook is het mogelijk om de lippen te accentueren. Daarnaast zijn er behandelingen voor overmatig transpireren, acne, littekens, pigmentvlekken en migraine klachten.

Op dit gebied werken wij samen met een Cosmetisch arts, Elly Alizadeh-Buijtelaar.Elly heeft haar studie Geneeskunde genoten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als zelfstandig arts werkt zij op diverse locaties in klinieken en salons. Zij is lid van de NVCG en BIG geregistreerd (nummer: 59914838401).

Voor een behandeling op maat en een natuurlijk ogend resultaat zal onze cosmetisch arts u graag adviseren bij de keuze van uw behandeling.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

http://www.clinic4all.nl