Contact

Kom langs in onze salon!

Wij ontvangen u graag in onze salon! Onder het genot van een kopje thee geven wij u dan vrijblijvend advies over onze behandelingen en producten. 

Filiaal AmsterdamSlotermeerlaan 105 A11063JN Amsterdam

Filiaal Den HaagLoosduinseweg 63E2571AA Den Haag

Please specify image url

Ozlem

Schoonheidsspecialist

Heeft u vragen? Mail ons dan gerust via ons contactformulier!

Openingstijden Amsterdam:

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 12:00 – 20:00
  • woensdag: 12:00 – 21:00
  • donderdag: 10:00 – 18:00
  • vrijdag: 10:00 – 18:00
  • zaterdag: 10:00 – 18:00
  • zondag: gesloten

Openingstijden Den Haag:

In ons filiaal in Den Haag werken wij alleen op afspraak. Bel (070) – 4067184 of mail ons via het contactformulier. 

Onze specialisten

 
 
Please specify image url

Seyda Uymaz

Schoonheidsspecialiste Ik ben drie jaar met plezier werkzaam als Schoonheidsspecialiste bij Pure Beauty. Ik ben gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen, zoals huidverbeteringen, acne, acnelittekens en overbeharing.  Ondertussen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied door trainingen en cursussen te volgen.  Samen met de klant kijk ik naar een passende behandeling om een zo frisse, gezonde en stralende huid te creëren. Daarnaast geef ik ook tips voor thuis om optimaal resultaat te behalen. Het geeft mij voldoening als klanten weer stralend de deur uit gaan! 
Please specify image url

Noam Arad

Huidtherapeut en schoonheidsspecialiste In 2011 heb ik de drie jarige opleiding schoonheidsspecialiste afgerond aan de roc van Amsterdam. Door veel interesse in de huid ben ik in 2011 begonnen met de HBO opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht die ik in 2016 heb afgerond.

Gedurende de opleiding heb ik werkervaring opgedaan bij: * Tergooi ziekenhuis poli EMC in Hilversum * Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp bij een wondverpleegkundige * Huidtherapie kliniek Novaderm in Alphen aan de Rijn * Clinic 4 All (bij een cosmetisch arts)

Bij Pure Beauty verricht ik verschillende behandelingen. Mijn specialisaties zijn vooral: acnebehandelingen, chemische peelings, microneedling, microdermabrasie, laser behandelingen en elektrisch epileren.

Mijn doel en plezier in het werk is om samen met mijn cliënt een haalbaar behandelplan op te stellen waar zowel de cliënt als ik samen naar toe werken binnen een bepaalde periode om het beste resultaat te bereiken! Het allerleukste aan dit beroep vind ik om het zelfvertrouwen aan mijn cliënten terug te kunnen geven door hun huidproblemen te behandelen. Ik vind dat iedereen van het leven moet kunnen genieten zonder dat huidproblemen daarbij in de weg zitten.

Als huidtherapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.