contact (020) - 3541129 info@purebeautyamsterdam.nl Online afspraak maken

CoffeeBerry Yoga Treatment

CoffeeBerry: Yoga voor de huid

CoffeeBerry is een levensstijl en filosofie voor de milieubewuste mens die geen compromis wil sluiten op het bereiken van het beste resultaat. Dit is de stap van het PRIORI natuurlijke anti-aging skincare systeem met voor alle producten een ORAC waarde van 15.000 per gram. Ter vergelijking: Green Tea heeft “slechts” een ORAC van 500 per gram.

Wat is het?

De allereerste NatureCeuticals™. Een geheel natuurlijke Cosmeceuticallijn, gebaseerd op de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten: CoffeeBerry extract. CoffeeBerry extract is de meest krachtige bron van natuur-lijke antioxidanten van elke tot nu toe door de ORAC* geteste vrucht, groente of theesoort. De ORAC methode geeft een minimale ORAC waarde van 15.000 per gram, en is hiermee 3x krachtiger dan groene thee. Door zijn unieke samen-stelling van krachtige polyphenol antioxidanten zorgt CoffeeBerry extract voor sublieme anti-aging resultaten.

Wat doet het?

Een CoffeeBerry treatment maakt opgebouwde innerlijke spanning vrij.  Daarnaast verjeugdigd en verstevigd het de huid. De synergetische gevolgen van ontgifting, massagetechnieken, liftende technieken en verbetering van de circulatie zullen resulteren in een natuurlijke huidversteviging/lifting, zachtere lijnen en algehele verbetering van de huidconditie. De gezamenlijke effecten van ontgifting, massage, liftende technieken en verbeterde bloedcirculatie, geven uw huid een natuurlijke lifting en zachtere lijnen. Het geeft op een natuurlijke manier bijzondere de volgende resultaten:

  • Stevige huid
  • Verminderde pigmentatie
  • Minder zichtbare lijntjes
  • Frisse teint

Klinisch Bewezen Efficiëntie

CoffeeBerry extract en PRIORI CoffeeBerry producten zijn uitgebreid getest in klinische In-Vivo en cel-biologische In-Vitro onderzoeken, om zijn beschermende werking tegen oxidatieve stress en vrije radicalen (de belangrijkste oorzaken van huidveroudering) aan te tonen. Aangezien de CoffeeBerry veel effectiever is dan Groene Thee in alle onderzoeken, is het niet verwonderlijk dat de werking bij een oudere huid zeer snel zichtbaar is.

Meer weten over CoffeeBerry?

Kom gerust langs in onze salon of neem contact met ons op!