ANBOS schoonheidsspecialist

anbos

 

 

  

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Zorgverzekeraars

Pure Beauty Amsterdam is lid van het ANBOS huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Pure Beauty Amsterdam is lid van deze brancheorganisatie, wat garant staat voor goede en verantwoorde behandelingen.

Wat betekent ANBOS voor u?De ene schoonheidsspecialist is de andere niet. Als lid van ANBOS is Pure Beauty Amsterdam rechtmatig gevestigd en in het bezit van vakdiploma’s. Wij werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgen regelmatig vak gerelateerde workshops om onze dienstverlening nog verder uit te breiden en verbeteren. Door deze expertise kunnen wij u deskundig advies geven over de mogelijkheden van (schoonheids)behandelingen zoals acne, definitief ontharen, couperose en pigmentvlek behandelingen. Een ANBOS-lid weet dat iedere huid verschillend is en daarom ook verschillend behandeld moet worden. Daarom voert Pure Beauty Amsterdam altijd eerst een gratis consult uit met een huidanalyse en overlegt met u de mogelijkheden voordat de behandeling van start gaat. 

Behandelingen als ontharen, acne en camouflage kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door een merendeel van zorgverzekeraars.

Lees hiervoor altijd de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar om te weten of deze behoort tot de groep die geheel of gedeeltelijk jouw behandeling vergoedt. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de ANBOS-schoonheidsspecialist ook bij ANBOS geregistreerd staat én is opgenomen in het informatiesysteem. Pure Beauty Amsterdam staat geregistreerd en is opgenomen in dit systeem. 

Onder documenten op de website van Anbos (zie link onderin) vindt u het voorlopige overzicht voor 2017. De meeste polisvoorwaarden zijn bekend, maar controleer altijd nog even uw eigen polis voor de meest actuele informatie. 

Anbos website: https://www.anbos.nl/consument/schoonheidsspecialist/zorgverzekeraars